- Δημοσιεύσεις
- 26.671
- Ηλικία
- 62
- Περιοχή
- Αγρινιο
- Μοτοσυκλέτα
-
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
- Όνομα
- ΜΙΧΑΛΗΣ
- Περιοχή
- ΑΓΡΙΝΙΟ
Για «τσιπουροκατανύξεις» που θα αφήσουν εποχή
Το άκουσμα και μόνο της λέξης παραπέμπει σε σκηνικό με φιλικές μαζώξεις και μικρά πιατάκια στη μέση του τραπεζιού γεμάτα με λογιών λογιών νοστιμιές συνοδευόμενα από αποστάγματα, δροσερό κρασί ή μπίρα. Συνώνυμο της ελληνικής κουλτούρας, οι μεζέδες είναι απολαυστικοί είτε στη δροσερή βεράντα το καλοκαίρι είτε στη ζεστή σάλα το χειμώνα. Εμείς βάζουμε τις συνταγές, εσείς βάζετε το μεράκι για να τους φτιάξετε και την κεφάτη διάθεση. Καλά μαγειρέματα!
Με ψάρια-θαλασσινά
«Σαγανάκι» θαλασσινών με πιπεριές, ντομάτα και φέτα
Ένα… παιχνιδιάρικο πιάτο με πλούσιες καλοκαιρινές γεύσεις.
Σαγανάκι γαρίδας με τηγανητό κεφαλοτύρι
Το σαγανάκι θαλασσινών είναι από τους πιο ταιριαστούς μεζέδες με ούζο ή τσίπουρο. Εδώ το φτιάχνουμε με γαρίδες που ψήνουμε στο φούρνο με μια ωραία σάλτσα ντομάτας και στο τέλος προσθέτουμε καυτό τηγανητό κεφαλοτύρι.
Αχιβάδες με πράσα
Αν είσαι φίλος του πράσου θα λατρέψεις αυτό το ξεχωριστό πιάτο που θυμίζει τηγανιά θαλασσινών και κερδίζει τις εντυπώσεις με την πλούσια γεύση του.
Καλαμάρια γεμιστά με φέτα
Ένα εξαιρετικό ορεκτικό που συνδυάζει τα καλαμάρια με φέτα και σάλτσα μουστάρδας.
Μύδια αχνιστά πικάντικα
Ένα νόστιμο ορεκτικό που θα ταιριάξει πολύ ωραία με ένα ποτηράκι ούζο ή τσίπουρο.
Μαρίδα τηγανητή σε κρούστα από λάιμ και μαϊντανό
Φθηνά, νόστιμα, ολόφρεσκα και γεμάτα Ω3, τα μικρά ψαράκια του Αιγαίου είναι ό,τι ζητά το καθημερινό τραπέζι και ο μεζές του καλοκαιριού. Λίγο λάιμ και το άρωμα του μαϊντανού, μπορούν να δώσουν μια άλλη διάσταση στο κλασικό, τηγανητό μαριδάκι.
Σαρδέλες μαρινάτες
Μια εύκολη και γρήγορη παραλλαγή του τρόπου με τον οποίο γίνεται η παραδοσιακή παστή σαρδέλα, γι’ αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν.
Πηχτή με χταπόδι ξιδάτο
To χταπόδι, ο πιο αγαπημένος τσιπουρο-ουζομεζές, σε μια πιο… φινετσάτη εκδοχή.
Αυτα ειναι ωρε μανα μου fghgfghg
Συνεχιζεται........
Το άκουσμα και μόνο της λέξης παραπέμπει σε σκηνικό με φιλικές μαζώξεις και μικρά πιατάκια στη μέση του τραπεζιού γεμάτα με λογιών λογιών νοστιμιές συνοδευόμενα από αποστάγματα, δροσερό κρασί ή μπίρα. Συνώνυμο της ελληνικής κουλτούρας, οι μεζέδες είναι απολαυστικοί είτε στη δροσερή βεράντα το καλοκαίρι είτε στη ζεστή σάλα το χειμώνα. Εμείς βάζουμε τις συνταγές, εσείς βάζετε το μεράκι για να τους φτιάξετε και την κεφάτη διάθεση. Καλά μαγειρέματα!
Με ψάρια-θαλασσινά
«Σαγανάκι» θαλασσινών με πιπεριές, ντομάτα και φέτα
Ένα… παιχνιδιάρικο πιάτο με πλούσιες καλοκαιρινές γεύσεις.
Σαγανάκι γαρίδας με τηγανητό κεφαλοτύρι
Το σαγανάκι θαλασσινών είναι από τους πιο ταιριαστούς μεζέδες με ούζο ή τσίπουρο. Εδώ το φτιάχνουμε με γαρίδες που ψήνουμε στο φούρνο με μια ωραία σάλτσα ντομάτας και στο τέλος προσθέτουμε καυτό τηγανητό κεφαλοτύρι.
Αχιβάδες με πράσα
Αν είσαι φίλος του πράσου θα λατρέψεις αυτό το ξεχωριστό πιάτο που θυμίζει τηγανιά θαλασσινών και κερδίζει τις εντυπώσεις με την πλούσια γεύση του.
Καλαμάρια γεμιστά με φέτα
Ένα εξαιρετικό ορεκτικό που συνδυάζει τα καλαμάρια με φέτα και σάλτσα μουστάρδας.
Μύδια αχνιστά πικάντικα
Ένα νόστιμο ορεκτικό που θα ταιριάξει πολύ ωραία με ένα ποτηράκι ούζο ή τσίπουρο.
Μαρίδα τηγανητή σε κρούστα από λάιμ και μαϊντανό
Φθηνά, νόστιμα, ολόφρεσκα και γεμάτα Ω3, τα μικρά ψαράκια του Αιγαίου είναι ό,τι ζητά το καθημερινό τραπέζι και ο μεζές του καλοκαιριού. Λίγο λάιμ και το άρωμα του μαϊντανού, μπορούν να δώσουν μια άλλη διάσταση στο κλασικό, τηγανητό μαριδάκι.
Σαρδέλες μαρινάτες
Μια εύκολη και γρήγορη παραλλαγή του τρόπου με τον οποίο γίνεται η παραδοσιακή παστή σαρδέλα, γι’ αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν.
Πηχτή με χταπόδι ξιδάτο
To χταπόδι, ο πιο αγαπημένος τσιπουρο-ουζομεζές, σε μια πιο… φινετσάτη εκδοχή.
Αυτα ειναι ωρε μανα μου fghgfghg
Συνεχιζεται........
Τελευταία επεξεργασία: