- Δημοσιεύσεις
- 26.672
- Ηλικία
- 62
- Περιοχή
- Αγρινιο
- Μοτοσυκλέτα
-
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
- Όνομα
- ΜΙΧΑΛΗΣ
- Περιοχή
- ΑΓΡΙΝΙΟ
‘ of Mixology’ του Gary Regan
Κυκλοφόρησε το 2003 και επανεκδόθηκε το 2019. Από την πρώτη μέρα έκδοσής του αποτελεί ορόσημο για τον κλάδο. Το ‘ of Mixology’ γράφτηκε από τον Gary ‘Gaz’ Regan, τον αγαπημένο bartender που πριν από περίπου έναν χρόνο έφυγε από την ζωή. Ο Regan κατηγοριοποιεί τα ποτά σε οικογένειες για να βοηθήσει τους μπάρμεν να θυμούνται συνταγές και με τη σειρά τους να χτίζουν τις δικές τους. Για πολλούς bartender αυτό το βιβλίο άλλαξε τον τρόπο που δουλεύουν και τους πήγε πολλά βήματα παραπέρα. Σίγουρα συγκαταλέγεται στα ιερά βιβλία του bartending αφού κατάφερε όχι μόνο να μάθει πράγματα στους bartenders αλλά επηρέασε και την σκέψη του καθενός οδηγώντας τον σε δημιουργικές καινοτομίες.
‘The PDT Cocktail Book’ του Jim Meehan
Ένας τεράστιος τόμος – με πάνω από 300 συνταγές κοκτέιλ – είναι πραγματικά μια μικρή βίβλος. Οι συνταγές του ξεκινούν από κλασικές της δεκαετίας του ’30, και κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο. Αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που αρχικά γράφτηκε για επαγγελματίες αλλά αν αγαπάς το cocktail τότε αξίζει να το έχεις στην βιβλιοθήκη σου. Θα εμπνευστείς ώστε να εμπλουτίσεις την κάβα σου ακόμα περισσότερο αλλά και να δημιουργήσεις συνταγές που δεν φανταζόσουν ότι μπορείς να κάνεις. Είναι ευκολοδιάβαστο, έχει ωραία παρουσίαση και είναι γραμμένο από έναν από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στη βιομηχανία κοκτέιλ. Ο Meehan έχει γράψει και το Meehan’s Bartender Manual το οποίο για πολλούς bartenders και μαγαζάτορες αποτελεί ευαγγέλιο. Προορίζεται περισσότερο στον τρόπο που πρέπει να είναι στημένο ένα μπαρ αλλά και στην οργάνωσή του.
‘Imbibe!’ του David Wondrich.
Η πρώτη έκδοση, που δημοσιεύτηκε το 2007, έλαβε το βραβείο James Beard για την πλούσια ανάδειξη της ζωής και του έργου του Jerry Thomas, ενός μπάρμαν που πιστώθηκε πολλά από τα δημοφιλή κοκτέιλ στα μέσα του 19ου αιώνα. Ο Wondrich, συγγραφέας και ιστορικός των κοκτέιλ, ενημέρωσε και επανεξέδωσε το βιβλίο, προσθέτοντας νέα ιστορικά ευρήματα και επεκτείνοντας την ενότητα των συνταγών. Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει μια μεγάλη θεμελιώδη γνώση γύρω από τα cocktails και την ιστορία τους αλλά αποτελεί και ένα υπέροχο και λεπτομερές πορτρέτο του Jerry Thomas ο οποίος θεωρείται ευρέως ο πατέρας του αμερικανικού μπαρ.
Όσον αφορά τον συγγραφέα, όπως πολλοί διατείνονται, ίσως κανένα άτομο στην Αμερική δεν γνωρίζει τόσα πολλά για την ιστορία των κοκτέιλ οσα ο David Wondrich. Ο Wondrich σκάβει βαθιά μέσα από την πυκνή ιστορία, παρουσιάζοντας άγριες και θαυμάσιες ιστορίες. Η νέα έκδοση, προσθέτει ενημερωμένες πληροφορίες, ιστορίες και πολύχρωμη ψυχαγωγία στις ιστορίες που αναφέρονται, μαζί με μια σειρά από νέες συνταγές και πληροφορίες σχετικά με την προέλευση του Mint Julep. Το Imbibe δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη ενός cocktail lover.
Συνεχιζεται...
Κυκλοφόρησε το 2003 και επανεκδόθηκε το 2019. Από την πρώτη μέρα έκδοσής του αποτελεί ορόσημο για τον κλάδο. Το ‘ of Mixology’ γράφτηκε από τον Gary ‘Gaz’ Regan, τον αγαπημένο bartender που πριν από περίπου έναν χρόνο έφυγε από την ζωή. Ο Regan κατηγοριοποιεί τα ποτά σε οικογένειες για να βοηθήσει τους μπάρμεν να θυμούνται συνταγές και με τη σειρά τους να χτίζουν τις δικές τους. Για πολλούς bartender αυτό το βιβλίο άλλαξε τον τρόπο που δουλεύουν και τους πήγε πολλά βήματα παραπέρα. Σίγουρα συγκαταλέγεται στα ιερά βιβλία του bartending αφού κατάφερε όχι μόνο να μάθει πράγματα στους bartenders αλλά επηρέασε και την σκέψη του καθενός οδηγώντας τον σε δημιουργικές καινοτομίες.
‘The PDT Cocktail Book’ του Jim Meehan
Ένας τεράστιος τόμος – με πάνω από 300 συνταγές κοκτέιλ – είναι πραγματικά μια μικρή βίβλος. Οι συνταγές του ξεκινούν από κλασικές της δεκαετίας του ’30, και κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο. Αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που αρχικά γράφτηκε για επαγγελματίες αλλά αν αγαπάς το cocktail τότε αξίζει να το έχεις στην βιβλιοθήκη σου. Θα εμπνευστείς ώστε να εμπλουτίσεις την κάβα σου ακόμα περισσότερο αλλά και να δημιουργήσεις συνταγές που δεν φανταζόσουν ότι μπορείς να κάνεις. Είναι ευκολοδιάβαστο, έχει ωραία παρουσίαση και είναι γραμμένο από έναν από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στη βιομηχανία κοκτέιλ. Ο Meehan έχει γράψει και το Meehan’s Bartender Manual το οποίο για πολλούς bartenders και μαγαζάτορες αποτελεί ευαγγέλιο. Προορίζεται περισσότερο στον τρόπο που πρέπει να είναι στημένο ένα μπαρ αλλά και στην οργάνωσή του.
‘Imbibe!’ του David Wondrich.
Η πρώτη έκδοση, που δημοσιεύτηκε το 2007, έλαβε το βραβείο James Beard για την πλούσια ανάδειξη της ζωής και του έργου του Jerry Thomas, ενός μπάρμαν που πιστώθηκε πολλά από τα δημοφιλή κοκτέιλ στα μέσα του 19ου αιώνα. Ο Wondrich, συγγραφέας και ιστορικός των κοκτέιλ, ενημέρωσε και επανεξέδωσε το βιβλίο, προσθέτοντας νέα ιστορικά ευρήματα και επεκτείνοντας την ενότητα των συνταγών. Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει μια μεγάλη θεμελιώδη γνώση γύρω από τα cocktails και την ιστορία τους αλλά αποτελεί και ένα υπέροχο και λεπτομερές πορτρέτο του Jerry Thomas ο οποίος θεωρείται ευρέως ο πατέρας του αμερικανικού μπαρ.
Όσον αφορά τον συγγραφέα, όπως πολλοί διατείνονται, ίσως κανένα άτομο στην Αμερική δεν γνωρίζει τόσα πολλά για την ιστορία των κοκτέιλ οσα ο David Wondrich. Ο Wondrich σκάβει βαθιά μέσα από την πυκνή ιστορία, παρουσιάζοντας άγριες και θαυμάσιες ιστορίες. Η νέα έκδοση, προσθέτει ενημερωμένες πληροφορίες, ιστορίες και πολύχρωμη ψυχαγωγία στις ιστορίες που αναφέρονται, μαζί με μια σειρά από νέες συνταγές και πληροφορίες σχετικά με την προέλευση του Mint Julep. Το Imbibe δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη ενός cocktail lover.
Συνεχιζεται...