Μαζωξη στα Γρεβενα αυστηρα για "Ταξιδιαρες Ψυχες" 17-18-19 Μαιου

Pan-dvs

well know member
Δημοσιεύσεις
15.487
Περιοχή
Ιωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Όνομα
Πανος
Περιοχή
Ιωαννινα
17-18-19 Μαιου Μαζωξη στα Γρεβενα αυστηρα για "Ταξιδιαρες Ψυχες"

Όπως εχω ενημερωσει σε προηγουμενο θεμα ειπα να στησω μια μαζωξουλα στα Γρεβενα καπως διαφορετικη από τις άλλες.Το διαφορετικο αυτή τη φορα είναι ο χωρος,στον οποιο ο Γιωργος,ανθρωπος του δρομου και αυτος, εχει βαλει την προσωπικη του σφραγιδα εδώ και καποια χρονια στην Ταξιδιαρα Ψυχη.Το Πολυδενδρο σαν χωριο δεν λεει πολλα αλλα η γυρω περιοχη περα από ομορφα μερη εχει απιστευτα ομορφες οδηγικα διαδρομες.



Τα πραγματα είναι απλα.Σκηνακια στηνουμε διπλα ακριβως στο μαγαζι στο γηπεδο του μπασκετ,η στο γρασιδι.Τουαλετες εχει το μαγαζι αλλα μαλλον θα μπορεσουμε να χρησιμοποιησουμε και άλλες δυο από διπλανο χωρο.Στην ταβερνα ο Γιωργος θα εχει κανει το κουμαντο του,αλλα θα εκτιμησει οποιαδηποτε βοηθεια μπορεσουμε να του προσφερουμε.Επειδη στις ανοιχτες συγκεντρωσεις παντα υπαρχει η πιθανοτητα να ερθουν περισσοτερα ατομα απ ότι μπορουμε να υπολογισουμε παρτε και καμμια κονσερβουλα μαζι σας για καλο και για κακο.Να ενημερωσω ότι στα πεντε χλμ από το Πολυδενρο υπαρχει και άλλη ταβερνα στο χωριο Κιβωτος.

Χαρτης σημειου συναντησης:https://www.google.gr/maps/place/ΤΑ...84637!4d21.4806868!16s/g/11j4vtb9w9?entry=ttu








Προσπαθησα να βρω και καποια καταλυματα στην γυρω περιοχη για οσους δεν θελουν να ταλαιπωρηθουν αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι σε καποια πολύ κοντινη αποσταση.Το πιο κοντινο και βολικο είναι το Hotel Σιατιστα πριν ανεβουμε στο κεντρο,στα 15 λεπτα από το Πολυδενδρο (15χλμ)…ευκολη διαδρομη αλλα θελει καποια προσοχη το βραδυ.Αν υπαρξουν ατομα που θα ενδιαφερθουν θα βρουμε τροπο να ερθουμε σε επαφη μαζι τους για να δουμε αν μπορουμε να πετυχουμε καποιες καλυτερες τιμες.

Το Σαββατο εχω να προτεινω δυο διαδρομες.Οπως παντα δεν είναι υποχρεωτικες μιας και καποιοι μπορει να επιλεξουν δικη τους.

Η πρωτη 4:30 ωρες-230 χλμ.Νεστοριο-Πευκος-Πευκοφυτο-Δοτσικο-Σπηλαιο Γρεβενων.
Χαρτης:https://maps.app.goo.gl/B4v1k3echfz5kVcK7
Aγαπημενη διαδρομη και οσοι δεν την εχουν κανει θα πινουν νερο στο ονομα μουJoy.Καφες πιθανοτατα στο Πευκοφυτο,αλλα θα σιγουρευτω πρωτα αν λειτουργει το μαγαζι.Φαγητο στο Σπηλαιο Γρεβενων.

Το αναλυουμε καπου κοντα στο Πευκοφυτο.


Μνημειο Αννιτσας,πριν το Δοτσικο.


Δοτσικο με τον τριτο της παρεας του Λουκυ Λουκ.



Η δευτερη 5:00 ωρες-240 χλμ.Από τα κεφαλοχωρια των Γρεβενων Τσοτυλι-Πενταλοφο-Επταχωρι,ανηφοριζει προς το ψηλοτερο χωριο της Ελλαδας την Σαμαρινα και καταληγει και αυτή στο Σπηλαιο.
Xαρτης:https://maps.app.goo.gl/cB1MXryKyjiPFzw59



Αν ξερεις που να ψαξεις και στην Σαμαρινα θα βρεις ταξιδιαρες ψυχες.



Ενα κλικ κατω αυτη η διαδρομη απο την προηγουμενη.Εδω εχω βγαλει το γεφυρι της Πορτιτσας εκτος και καλο είναι οσοι την επιλεξουν να ξεκινησουν κανα μισαωρο νωριτερα ετσι ώστε να συμπεσει η ωρα της αφιξης τους στο Σπηλαιο με αυτη της αλλης διαδρομης.Καφες Σαμαρινα,τσιμπολογημα στο Σπηλαιο.

Στην πρωτη δυνατο χαρτι η διαδρομη,στην δευτερη η ιδιαιτερη ομορφια της αλπικης ζωνης και η Σαμαρινα.








Τριτη εναλλακτικη την οποια δεν κρινω απαραιτητη είναι καφες στο Πογραδετς της Αλβανιας για καφε και Κορυτσα για βολτα και τσιμπολογημα.Η διαδρομη αριστη δεν παρουσιαζει καποιο ενδιαφερον αλλα και οι δυο πολεις εχουν πραγματα να δεις.


Δηλωνουμε συμμετοχες μονο και μονο για να κανει σωστο κουμαντο το μαγαζι.Η ημερομηνια της μαζωξης θα παει μια βδομαδα πισω μονο αν εχουμε πολύ σοβαρο θεμα με τον καιρο.

Καποια πραγματα αναλογα τις συμμετοχες μπορει να αλλαξουν στην πορεια,όπως και να χει θα υπαρξει εγκαιρη ενημερωση.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.464
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Ειπαμε να μη ξαναματαλεμε Sapiokaravo εγω και βαλε και καμια 7-8 κυνηγοσκυλα μπορει και παραπανω απο Παρασκευη
 

stathis

new member
Δημοσιεύσεις
113
Ηλικία
50
Περιοχή
Λαμία
........υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον στην περιοχή!
 

stathis

new member
Δημοσιεύσεις
113
Ηλικία
50
Περιοχή
Λαμία
και συνεχίζουμε με κάποια από τα αξιοθέατα της περιοχής.........Γεφύρι Χρυσαυγής, Κάστρου, Ζιάκα, Αζίζ Αγά, Σπανού, Μνημείο Αννίτσας, Γεφύρι στο Νιδρούζι κλπ καθώς και χωριά που από μόνα τους αποτελούν αξιοθέατα.............δεν μιλάμε για φύση ή διαδρομές.........εκεί "χάνετε η μπάλα" Yes bridge-4501853_1920.jpgannitsa (2).jpg1-kastrou-filios.jpg
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.464
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
258 με το χάσιμο μέσα?
Σου ειπα να μη φευγεις απο κοντα αλλα δεν με ακους πας με το κουνιαδο που χανεται συνεχεια ToothTooth
 
Top Bottom