Μάλλον η μπαταρία;

Raniapap

new member
Δημοσιεύσεις
4
Ηλικία
22
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Ρανια
Καλημερααα,
Λίγο άσχετη εδώ Εχθές πήγα να βγάλω το διπλό σταντ και πήρε το βάρος με αποτέλεσμα να αφήσω πολύ πολύ χαλαρά να πέσει το παπάκι μου(κλάμα όταν το ειδα) . Όταν το άνοιξα δεν έπαιρνε μπροστά στην αρχή, αλλά μετά από λίγο όλα καλά. Μετά τη δουλειά μου λοιπόν άνοιξε με την πρώτη χωρίς κανένα θέμα, έφτασα σπίτι μου, και μόλις το έκλεισα δεν ξανά πήρε μπροστά ποτέ. Μου δείχνει ότι έχει μπαταρία 9V. (Είναι sym nhx 125 καινούργιο ούτε 1 μηνα)
 

angelthing

member
Δημοσιεύσεις
1.667
Μοτοσυκλέτα
F700GS, CRF300L
Όνομα
Angelos
Καλημέρα Ράνια.
Για 12V μπαταρία σαφώς και κάτι δεν πάει καλά για να σου δείχνει 9V. Έχει ένδειξη volt το sym ή με εξωτερικό βολτόμετρο ?
Επίσης ερώτηση και αν το γνωρίζεις: τι τύπου μπαταρία έχει ?
Το πλάγιασμα δεν είναι απαραίτητο να επηρεάσει τη μπαταρία σου (εξ ου και η ερώτηση για τον τύπο της), τα μετέπειτα συμπτώματα
όμως είναι ..... κάπως. Από καινούργια μπαταρία πάντως δεν θα περίμενα κάτι ανάλογο εφόσον πήρε και μπροστά μετά το πλάγιασμα. .
Αν το βάλεις μπρος με καλώδια και έχεις τη δυνατότητα, τσεκάρισε τα volt με τον κινητήρα να δουλεύει για επιβεβαίωση της λειτουργίας του κυκλώματος φόρτισης.
 

Raniapap

new member
Δημοσιεύσεις
4
Ηλικία
22
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Ρανια
Έχει πάνω στο κοντέρ βολτομετρο και μπόρεσα να το δω. Σήμερα δεν πήρε καθόλου μου κάνει έναν περαξενο ήχο και φώτα και κοντέρ δεν ανοίγουν.
Είναι λογικό 2 εβδομάδων να έχει θέμα η μπαταρία;
 

grigoris gs

well know member
Δημοσιεύσεις
3.511
Ηλικία
51
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Εμένα σε καινούργια μηχανή είχε ελαττωματική σειρά μπαταρίας. yuasa ήταν. Το scooter σου είναι στην εγγύηση. Λογικά έχεις και δωρεάν οδική αν όχι ελπίζω να έχεις βάλει μέσω της ασφάλειας σου 10 ευρώ το εξάμηνο ειναι. Εγώ προσωπικά σου συνιστώ να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία για ραντεβού και το πας μεσω της οδικης να στο κοιτάξουν. Να ξέρεις η μπαταρια αν και αναλώσιμο έχει για πλάκα (6) έξι μήνες εγγύηση. Στο λέω για να μην σου πουν ότι θα την πληρώσεις εσύ. Καινούργιο scooter είναι!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Top Bottom