Η Γεωργία σε 2 ρόδες...

Jefe

new member
Δημοσιεύσεις
37
Ηλικία
59
Όνομα
Θανάσης Βαβαρούτας
Ανακαλύψτε μιά υπέροχη χώρα μέσα από το βίντεο που ακολουθεί!!!
Διασχίσαμε την χώρα οριζοντίως και καθέτως! Βρεθήκαμε σε οινοποιεία όπου δοκιμάσαμε κρασιά από αυτούς που κληροδότησαν τον οίνο στον κόσμο! Γευτήκαμε τις υπέροχες Γεωργιανές συνταγές και ερωτευτήκαμε την Τυφλίδα...
Οδηγήσαμε σε απίστευτες διαδρομές στον ορεινό όγκο του Καυκάσου και σε κακοτράχαλους επαρχιακούς δρόμους και γέμισαν τα μάτια μας και η ψυχή μας με ονειρεμένα τοπία! Διασχίσαμε τον Military Road και τον διαγράψαμε από την bucket list μας...

Άν σας άρεσε, παρακαλώ κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στό κανάλι μου στο YouTube! Ευχαριστώ!!!


 

esel

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
17.130
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Μοτοσυκλέτα
BMW GS1200 ADV LC
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
ειδα μεχρι το 15.05 το υπολοιπο αργότερα
νασαι καλά Θανάση να ταξιδευεις εσυ και να μας δινεις πληροφορίες για ταξιδια....Προσκοπος (με την κυριολεκτική εννοια της λέξης)
ThankPraising
 

grigoris gs

well know member
Δημοσιεύσεις
3.500
Ηλικία
51
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Όντως είναι μια χώρα που για μένα από αυτά που έζησα κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας συνδιαζει πολλη οδηγική απολαυση με αρκετές δυσκολίες και θέλει αρκετή προσοχή στους ντόπιους οδηγούς αλλά και με απίστευτα τοπια μοναδικής ομορφιάς με έναν επιβλητικό καταπράσινο καυκασο πάρα τους σκληροτραχηλους δρόμους, με γραφικά σύγχρονα οινοποιία και μια άκρως γοητευτική πρωτεύουσα. Να έχουμε την υγεία όλοι μας και όσο μπορουμε να ταξιδεύουμε.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

kosths

new member
Δημοσιεύσεις
286
Ηλικία
61
Περιοχή
Χαλκίδα
Μοτοσυκλέτα
cbr 1100 XX Blackbird
Όνομα
Κωνσταντίνος
Περιοχή
Χαλκίδα
Ευχαριστούμε που τα μοιράζεστε μαζί μας αυτά τα δύσκολα ταξιδιωτικά και δίνετε και θάρρος με πολύτιμες πληροφορίες σε συντροχους που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο ταξίδι. Ναστε καλά και μέσα από τις εικόνες σας ταξιδεύουμε και εμείς.
 
Top Bottom