Βαλεντίνο Ρόσι

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
http://www.motograndprix.gr//gmcms/media/_2019/MotoGP/02_Φεβρουάριος/12_02/stefania-palma.jpg

Θα σας πω ποιος είναι πραγματικά ο Valentino!
Συνέντευξη με τη μητέρα του Rossi

Ένα γνωστό Ιταλικό site είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Stefania Palma ή αλλιώς την μαμά του Valentino Rossi.

Η αλήθεια είναι πως κανένας άλλος δεν γνωρίζει καλύτερα τον «Γιατρό» από ότι η μητέρα του, η οποία είναι συνεχώς δίπλα του.

Παρότι η Stefania έχει δηλώσει πως προτιμά να μένει σπίτι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει πάντα δίπλα στα δύο της παιδιά, τον Vale και τον Luca.

Αύριο, στις 16 Φεβρουαρίου, ο Valentino θα κλείσει τα 40 και η μητέρα του έχει ήδη ετοιμάσει το δώρο του.

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα και δεν μπορώ να το πιστέψω. Ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα κλείσει τα 40 τόσο γρήγορα γιατί αυτό με κάνει να θυμάμαι τη δική μου ηλικία, την οποία προτιμώ να μην θυμάμαι.»

«Πάντως είμαι χαρούμενη που φέτος ο Valentino θα είναι σπίτι μαζί μας γιατί τις προηγούμενες χρονιές έλειπε λόγω των τεστ.»

«Συνήθως τρώμε μαζί το μεσημέρι αλλά δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνουμε φέτος στα γενέθλια του. Σίγουρα θα πάει στο Ράντζο και θε είμαι και εγώ εκεί μαζί του.

«Το σημαντικό είναι ότι πάντα γιορτάζαμε τα γενέθλια του ακόμα και εάν ήταν μακριά, τον περιμέναμε να γυρίσει από τα τεστ »

«Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι είναι 40 γιατί πάντα τον είχα στο μυαλό μου σαν έναν νεαρό άντρα κοντά στα 20. Αυτό γίνεται γιατί πλέον δεν σκέφτομαι την ηλικία, αλλά προτιμώ να σκέφτομαι άλλα πράγματα.»

«Του έχω πάρει ήδη δώρο όμως δεν θα σου πω τι είναι γιατί είναι μυστικό.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην καριέρα του γιού της αλλά και στην παγκόσμια αναγνώριση του:

«Αυτά τα πράγματα είναι μεγαλύτερα από εμένα οπότε δεν τα σκέφτομαι. Προτιμώ να εστιάζω στις στιγμές που είμαστε μαζί ή σε αυτές που ήταν παιδί.»

«Όταν πήγαινε σχολείο ή όταν πρωτοάρχισε να τρέχει με μοτοσυκλέτες. Είμαι πολύ χαρούμενη με όσα έχει καταφέρει γιατί αυτό σημαίνει πως δουλεύει σωστά και μεθοδικά.»

Όταν την ρώτησαν, ποιος είναι ο Valentino Rossi, εκείνη απάντησε:

«Είναι αυτός που βλέπετε από την τηλεόραση. Είναι επιμελής, δίνει όλο του το είναι για να κάνει τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί.»

«Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιεί το ένστικτο του όμως συνήθως είναι ισορροπημένος. Το λέω αυτό γιατί ποτέ μου δεν τον έχω δει να νευριάζει

«Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που δίνει χώρο στους υπόλοιπους γύρω του. Όταν κάτι πάει λάθος, προτιμάει τον διάλογο από τον τσακωμό

«Ένας θεμελιώδης λόγος είναι ότι έχει δίπλα του ανθρώπους που τον αγαπούν και με τους οποίους μπορεί να μοιραστεί το πάθος του, τις μοτοσυκλέτες, αλλά όχι μόνο αυτό.»

«Πιστεύω πως είναι σαν χειρουργός. Όταν οδηγεί καταβάλει την ίδια γνώση και προσοχή όπως ένας γιατρός όταν σώζει ζωές

Όπως είπαμε νωρίτερα, η Stefania προτιμά να μένει σπίτι και να βλέπει τους Αγώνες όμως τον άγχος παραμένει το ίδιο για έναν γονέα προς το παιδί του.

«Πάντα ανησυχώ και έτσι θα είμαι πάντα, δυστυχώς. Το άγχος μου ξεκινάει από το απόγευμα της Πέμπτης και για τον Valentino αλλά και για τον Luca.»

«Δεν σκέφτομαι το φόβο αλλά τα αναπάντεχα ατυχήματα. Ακόμα προσπαθώ να κοιτάω πέρα από αυτό. Όμως παρά τα χρόνια που έχουν περάσει ακόμα ανησυχώ για τα παιδιά μου.»

«Προσπαθώ να μην θυμάμαι τις δύσκολες στιγμές επειδή λατρεύω να θυμάμαι τις καλές

Σε ό,τι αφορά στο δέκατο Τίτλο, η Stefania ήταν ξεκάθαρη για τη γνώμη της:

«Ο δέκατος Τίτλος για εμένα είναι κάτι που σου αποσπά την προσοχή. Στο τέλος, υπάρχει μόνο ένας νικητής, όπως στο Φεστιβάλ Sanremo. Οπότε πιστεύω πως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα.»

«Όταν είχε αρχίσει να αγωνίζεται θυμάμαι ότι είχαμε πολλές κασέτες και έβλεπε τα επιτεύγματα παλιών οδηγών από τους οποίους μάθαινε.»

«Σκέφτομαι πως τα παιδιά τώρα βλέπουν βίντεο του Valentino και μαθαίνουν πώς να οδηγούν, αυτό είναι η πραγματική χαρά για εμένα.»

Όπως κάθε γονέας, έτσι και αυτή είχε κάποια όνειρα για το παιδί της που τελικά δεν συμβάδισαν με τα δικά του.

«Ήλπιζα να σπουδάσει μηχανικός. Και ναι κάποιες φορές θα προτιμούσα να ήταν ένας απλός μηχανικός.»

Μέσα σε αυτά τα 40 χρόνια, υπήρξαν πολλές νίκες, βάθρα και πρωταθλήματα. Όμως άλλος είναι το στοιχείο που την εντυπωσίαζε στην αγωνιστική του καριέρα.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, είχε γνωρίσει πολλούς αντιπάλους και ο κάθε ένας από αυτούς είχε κάτι ξεχωριστό γι’ αυτό και πάντα είχε σπουδαίες μάχες.»

Μίλησε και για τον Marc Marquez, δίνοντας μια συμβουλή στην μητέρα του ως μητέρα οδηγού:

«Είναι ένα νέο παιδί που θέλει να κερδίζει.»

«Εμείς οι μητέρες δίνουμε συμβουλές στα παιδιά μας όμως οι Αγώνες είναι άλλο πράγμα. Αυτή την στιγμή το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το Πρωτάθλημα και να είμαστε έτοιμοι για την καινούργια σεζόν.»

Καθώς ανέφερε την καινούργια σεζόν ρωτήθηκε εάν παρακολούθησε το τες της Μαλαισίας και απάντησε:

«Φυσικά. Ο Vale είπε πως είναι μια σωστή πίστα για την Yamaha και το ελπίζουμε. Είδα τον Bagnaia που τα πήγε πολύ καλά.»

«Καθώς ήταν πολύ γρήγορος με την Ducati, το περίμενα ότι θα τα πάει καλά. Και ο Dovizioso με τον Petrucci τα πήγαν εξίσου καλά

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως είναι πιο πιθανό να παντρευτεί ο Luca παρά ο Vale!

«Εάν σκεφτώ την οικογένεια μας, όλοι παντρευτήκαμε αργά, οπότε είμαι προετοιμασμένη.»

Στο τέλος αναφέρθηκε στο πως είναι να είσαι η μητέρα του Valentino Rossi και τι σημαίνει αυτό για την ίδια:

«Ποτέ δεν είπα σε κανέναν ότι είμαι η μαμά του Valentino και αυτό γιατί θέλω να είμαι απλά η Stefania

«Σίγουρα κάποιες στιγμές συζητάω με φίλους μου τα επιτεύγματά του όμως αυτό που μετράει είναι να είσαι ταπεινός.»

πηγη http://www.motograndprix.gr
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Valentino Rossi: «Το να είμαι το πρόσωπο του MotoGP είναι κάτι που με κάνει περήφανο»

Ο Valentino Rossi μόλις έχει ξεκινήσει την 24 σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο «Γιατρός» ήταν ο καλύτερος αναβάτης της Yamaha, τερματίζοντας στην 5η θέση και αυτό παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από την 14η θέση.


Σε μια συνέντευξη με Speedweek μίλησε ανοιχτά για τη σκοτεινή πλευρά της φήμης, το τέλος της σταδιοδρομίας του και τα μελλοντικά του σχέδια.


Το πρόσωπο του MotoGP


Ο Ιταλός, μόλις έγινε 40 χρονών στις 16 Φεβρουαρίου και όμως για πολλούς οπαδούς του MotoGP παγκοσμίως, είναι δύσκολο να φανταστούν ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP χωρίς τον “Γιατρό”. «Από τη μία πλευρά, αισθάνομαι την πίεση που είμαι τόσο μεγάλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά η μεγαλύτερη πίεση που πάντα αισθάνομαι είναι η δίψα για νίκη», δήλωσε ο 40χρονος. «Το να είσαι το πρόσωπο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP είναι κάτι που με κάνει περήφανο, είναι καλό. Νομίζω ότι βοήθησα το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλο τον κόσμο, επειδή πολλοί άνθρωποι άρχισαν να συμμετέχουν σε αγώνες εξαιτίας μου – αυτό είναι πραγματικά θετικό.»

«Όταν σταματήσω, δεν θα αλλάξει τίποτα, και το MotoGP θα παραμείνει το MotoGP, αλλά είμαι χαρούμενος που το πρωτάθλημα εχει γίνει ποιο γνωστό από ό, τι ήταν πριν από μένα ήταν. Ίσως ο Ezpeleta [ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dorna] πρέπει να μου δώσει κάποια χρήματα γι ‘αυτό», ανέφερε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.


Η ζωή μου είναι ξεχωριστή


«Συχνά συμβαίνει να σκέφτομαι πόσο μακριά έχω φτάσει. Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι λυπημένος γιατί πρέπει να ξανασκεφτώ όλη τη ζωή μου, ακόμα και εδώ στην Ταβουλία. Πρέπει να ζήσεις μια άλλη ζωή, που ονομάζεται η σκοτεινή πλευρά της φήμης. “Αλλά στο τέλος έχω πολλά πλεονεκτήματα, η ζωή μου είναι ξεχωριστή. Ήθελα να αγωνιστώ με μοτοσυκλέτες και αν η διασημότητα ήταν το τίμημα που έπρεπε να πληρώσω, αυτό είναι εντάξει.»

«Ήμουν τυχερός σε αυτά τα 20 χρόνια που μπορούσα πάντα να ζήσω όσο το δυνατόν μια απλή ζωή. Έμεινα στην Ταβουλία – ακόμα ένα μικρό χωριό – και εξακολουθώ να έχω τους παλιούς μου φίλους – το 75 τοις εκατό από αυτούς ήταν φίλοι μου από όταν ήμουν ακόμα στο σχολείο. Μου αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής, αισθάνεται πιο αληθινός. Εάν αλλάξεις πολύ τη ζωή σου, όταν γίνεις πλούσιος και διάσημος, μπορεί να το απολαύσεις, αλλά λιγότερο από μια κανονική ζωή. Ο καθένας είναι λίγο διαφορετικός, αλλά είμαι ακριβώς έτσι και εκτιμώ αυτό που έχω », πρόσθεσε ο Rossi.


Ανανέωση με την Yamaha μετά το 2020


«Έπρεπε να σκεφτώ προσεκτικά για αυτό το συμβόλαιο, ήταν μια σημαντική απόφαση. Δεν ήμουν 100% σίγουρος. Εξακολουθεί να μένει πολύς χρόνος μέχρι να το ξανασκεφτώ, για τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο 40χρονος. «Θα προτιμούσα να ασχοληθώ με τους πρώτους έξι αγώνες της σεζόν του 2019 και έπειτα με τους επόμενους έξι, έτσι συνήθως δουλεύω. Τον επόμενο χρόνο, όταν πρέπει να πάρω μια απόφαση, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς νιώθω για την απόδοση της μοτοσικλέτας, και αν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να πω ότι δεν έχω αποφασίσει τίποτα ακόμα.»


Θέλω μια οικογένεια


Αν και ο Rossi δεν θέλει να δεσμευτεί όταν θα τελειώσει τη μεγάλη του καριέρα, είναι ήδη απασχολημένος με το σχεδιασμό για το μέλλον: «Θέλω μια οικογένεια, θέλω τουλάχιστον ένα παιδί – θα δούμε! Νομίζω ότι έχω μερικά ακόμη χρόνια, αλλά όχι τόσα πολλά – δύο ή ίσως τρία. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι μετά από αυτό, αλλά με αυτοκίνητα. Έχω ήδη σκεφτεί τι θα μπορούσα να κάνω και υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες γιατί θέλω να συνεχίσω να είμαι οδηγός αγώνων. Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο και προσπάθεια, γιατί η ζωή σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ αγχωτική, αλλά δεν θέλω να σταματήσω. Θέλω να οδηγώ με αυτοκίνητα, αλλά περισσότερο στην πίστα από το ράλι, γιατί θα ήταν πολύ δύσκολο να φτάσεις σε καλό επίπεδο εκεί. Οι αγώνες στην πίστα είναι ο φυσικός μου χώρος.»


Στόχος ο δέκατος τίτλος


Προς το παρόν, ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, είναι πλήρως προσηλωμένος στην σεζόν 2019: «Φυσικά, ο κύριος στόχος είναι να συνεχίσουμε να πιέζουμε για το δέκατο τίτλο. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Το σημαντικό είναι τώρα να είμαι ισχυρότερος από ό, τι τα τελευταία δύο χρόνια για να προσπαθήσουμε κάθε Σαββατοκύριακο να είμαι στο βάθρο και να παλέψω για να κερδίσω αγώνες. Είναι σίγουρα δύσκολο να κερδίσω τον τίτλο, αλλά όπως πάντα θα είναι ο στόχος μου. Αν η μοτοσικλέτα είναι τόσο καλή όσο το 2015, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορούμε να το κάνουμε. Αν το Μ1 είναι ανταγωνιστικό, τότε μπορεί να είναι δυνατόν.»


SKY RACING TEAM VR46


Όταν ο Rossi θα τελειώσει την καριέρα του, θα εξακολουθεί να είναι στους αγώνες με ένα διαφορετικό τρόπο, με την Ακαδημία VR46, η οποία έφερε στο προσκήνιο τον Franco Morbidelli και Francesco Bagnaia. «Έχουμε την σχολή οδηγών στην Ιταλία, την οποία αναπτύσσουμε και μπορούν να παρακολουθούν οι οπαδούς μου, επίσης να παρακολουθούν για παράδειγμα τον Franco [Morbidelli] τον Pecco [Bagnaia] και τον αδελφό μου [Luca Marini]. Αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να με ακολούθου όλοι οι φίλαθλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου MotoGP», τόνισε ο σούπερ σταρ.

Ως ιδιοκτήτης της ομάδας θα μείνει με την Sky Racing Team VR46 στη Moto2 και Moto3, αλλά ίσως και στην μεγάλη κατηγορία: «Έχουμε ήδη μιλήσει με το Sky, ώστε για δύο ή τρία χρόνια να συνεχίσουμε. Καταρχήν, θέλουμε να συνεχίσουμε με την ομάδα. Είναι μια πολύ καλή δομή, πολλοί άνθρωποι θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Σε ποια κατηγορία; Ο Carmelo [Ezpeleta] πιέζει δυνατά προς το MotoGP, αλλά δεν ξέρω. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους οδηγούς, γι ‘αυτό είναι καλύτερα το Moto2 ή το Moto3 World Championship για μένα.»

πηγη http://www.bikerspirit.
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Valentino Rossi: “Το να μείνω σπίτι μου και να πηγαίνω στην παραλία θα έχει τα πλεονεκτήματά του”

Ο Valentino Rossi προσπάθησε να μην να πέσει σε ηττοπάθεια, μετά τον αγώνα του Le Mans που ήταν πέμπτος σε μία πίστα που είναι παραδοσιακά καλή για την Yamaha

Ο Ιταλός ήταν πολύ εύθυμος και απάντησε στην Ισπανική εφημερίδα Marca χιουμοριστικά, όταν ρωτήθηκε αν παραμένει η επιθυμία του να παλέψει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Δεν αρνούμαι ότι το να μείνω σπίτι μου από αύριο και να πηγαίνω στην παραλία θα έχει τα πλεονεκτήματά του», αστειεύτηκε, ενώ συνεχίζοντας σε ποιο σοβαρό ύφος είπε: «Αλλά αυτό που λέω έχει μια δόση αλήθειας (ρεαλισμού), αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτούμαι. Έφτασα πολύ κοντά στους πρώτους, με τους οποίους, αν εξαιρέσουμε τον Márquez, είμαι πολύ πιο κοντά. Σε τέτοιες στιγμές, κάποιος πρέπει να ζει τον κάθε αγώνα και να σκέφτεσαι την κάθε πίστα ξεχωριστά»

«Ο Marquez είναι το μεγάλο πρόβλημα για όλους. Ας πούμε την αλήθεια, αν δεν είχε πέσει στο Ώστιν θα είχε κερδίσει τέσσερις αγώνες στους πέντε, χάνοντας έναν αγώνα στην τελευταία στροφή. Έτσι, είναι δύσκολο για τον καθένα. Ο Marquez είναι ο δυνατότερος και είναι σε όλες τις συνθήκες», παραδέχτηκε ο “Γιατρός”.

Για την μοτοσυκλέτα του είπε: «Έχουμε ένα πρόβλημα με τον κινητήρα, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη, οι αντίπαλοι έχουν βελτιωθεί. Εκτός αυτού, είμαι ο πιο αργός από τα τέσσερα Yamaha αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε. Μπορούμε να κάνουμε κάτι με την επιτάχυνση, εκεί είναι ο χώρος για βελτίωση».
 

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
26.344
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Valentino Rossi: Δύο χρόνια χωρίς νίκη

Στις 25 Ιουνίου έκλεισαν δύο χρόνια από την τελευταία νίκη του Valentino Rossi στο MotoGP, το 2017 στο Assen!

Αν και είναι μια από τις μεγαλύτερες περιόδους χωρίς νίκη του Ιταλού θρύλου – και η μεγαλύτερη με την Yamaha – ωστόσο δεν είναι η μεγαλύτερη περίοδο χωρίς νίκη του Rossi στα Grand Prix.

Η μεγαλύτερη περίοδο χωρίς νίκη για τον Rossi, ήταν από τον Οκτώβριο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2013, κατά την οποία ο Rossi πέρασε δύο σεζόν (2011-2012) στην Ducati.

Ενώ ο Rossi έχει ένα εντυπωσιακό παρελθόν και μια ιστορία που εχει γραφτεί με χρυσά γράμματα, ο ίδιος πιστεύει ότι ένα από τα μυστικά του για την 24-ετή καριέρα του στο grand prix είναι ότι επικεντρώνεται πάντα στο μέλλον.

«Συνήθως δεν μου αρέσει να κοιτάω στο παρελθόν, γιατί το παρελθόν μου είναι φανταστικό και είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου, αλλά αν θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, θα πρέπει να δουλέψω για το μέλλον», λέει ο Rossi.

Και πώς ο Rossi αξιολογεί την τρέχουσα και μελλοντική κατάσταση του;

«Τι βλέπω; Είμαστε σε μια δύσκολη τεχνική στιγμή. Πιστεύω και ελπίζω ότι η Yamaha πρέπει να κάνει περισσότερα, για να είναι πιο ανταγωνιστική, γιατί τώρα στο MotoGP το επίπεδο των αντιπάλων είναι πολύ υψηλό.»

«Αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Μπορώ να οδηγήσω καλά. Μπορώ να προετοιμαστώ για τους αγώνες σε ένα καλό δρόμο με την εμπειρία μου, οπότε νομίζω ότι μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός».

«Μετά το άτυχο αγώνα στη Βαρκελώνη είμαστε έτοιμοι για τους δύο συνεχόμενους αγώνες του Assen και του Sachsenring», είπε ο Rossi. «Στο Montmeló κάναμε καλή δουλειά στο γκαράζ, δουλέψαμε καλά, και ήμασταν πολύ γρήγοροι.»

πηγη http://www.bikerspirit.net

Εμεις σε αγαπαμε οπως και ναχει γιατρε PraisingPraising
 

jliordos

old member
Δημοσιεύσεις
4.513
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πρόσφατα τις περασμένες ημέρες πέρασα από την γενέτειρα του Ταβουλια, είναι καταπληκτικό όσα έχει φτιάξει εκεί. Είδα το κτήριο της ομάδας του VR46 όπως και την πίστα που κάνει μοτο κρος, να χαλαρώνει(Άσχετα αν όσα σπασίματα έχει είναι από εκεί), επίσης είδα τον φαν κλαμπ του τα γραφεία και το πρώτο ποδήλατο του που το εκθέτουν εκεί. Φυσικά με νούμερο 46 από τότε.
Προσωπικά τον θαυμάζω και ας μην ξαναπάρει ποτέ νίκη για όσο τρέχει ακόμα. Η σκηνή προχθές που μετά το άσχημο πέσιμο του πήγε αμέσως στην Νακαγκάμι για να δει αν είναι καλά(έπεσαν μαζί), για εμένα δείχνει και την ποιότητα του ως άνθρωπος, πέρα από τις εξαιρετικές οδηγικές ικανότητες που είναι αδιαμφισβήτητες
 

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.153
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Μ' έχει κουράσει... δεν μπορεί άλλο τέλος.. Καλά να είμαστε να τον θυμόμαστε...
 

kostikas

member
Δημοσιεύσεις
1.448
Μοτοσυκλέτα
Suzuki VStrom 650
Όνομα
Kostas
Μ' έχει κουράσει... δεν μπορεί άλλο τέλος.. Καλά να είμαστε να τον θυμόμαστε...

Αυτό συμβαίνει σε αρκετούς ανθρώπους που έχουν ζήσει μια έντονη ζωή και είναι φυσικό σε κάποια φάση ειδικά αν πέρασες κάποια ηλικία που δεν μπορείς να αποδώσεις τα ίδια με όταν ήσουν 20 ή 30 ή 40 χρονών. Εγκεφαλικά μπορεί να μπορείς ως ένα βαθμό αλλά το σώμα δεν ακολουθεί πλέον. "Το μεν Πνεύμα πρόθυμο, το δε σώμα αδύνατο". Ο συμβιβασμός απαιτεί λίγο χρόνο....
 

jliordos

old member
Δημοσιεύσεις
4.513
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Αυτό συμβαίνει σε αρκετούς ανθρώπους που έχουν ζήσει μια έντονη ζωή και είναι φυσικό σε κάποια φάση ειδικά αν πέρασες κάποια ηλικία που δεν μπορείς να αποδώσεις τα ίδια με όταν ήσουν 20 ή 30 ή 40 χρονών. Εγκεφαλικά μπορεί να μπορείς ως ένα βαθμό αλλά το σώμα δεν ακολουθεί πλέον. "Το μεν Πνεύμα πρόθυμο, το δε σώμα αδύνατο". Ο συμβιβασμός απαιτεί λίγο χρόνο....
Σωστά αυτά και ακόμα περισσότερο ενισχύεται αν η μηχανή δεν είναι η κατάλληλη και έχει τα θέματα της
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ

kostas_366

member
Δημοσιεύσεις
787
Περιοχή
Αργολίδα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μ' έχει κουράσει... δεν μπορεί άλλο τέλος.. Καλά να είμαστε να τον θυμόμαστε...
Ναι αλλά μην ξεχνάμε και κάτι άλλο, με τις ικανότητές του και τις τρέλες που έκανε, έφερε πού κόσμο στα μοτο gp
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Ναι αλλά μην ξεχνάμε και κάτι άλλο, με τις ικανότητές του και τις τρέλες που έκανε, έφερε τον περισότερο
κόσμο στα μοτο gp


Το αυτό
 

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.153
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Κατανοητά όλα αυτα ρε παιδιά, αλλά δεν γίνεται να κοντράρει τα 23χρονα τι να λέμε τώρα...apache είναι μόνο ένας...
 

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
12.101
Ηλικία
49
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Κατανοητά όλα αυτα ρε παιδιά, αλλά δεν γίνεται να κοντράρει τα 23χρονα τι να λέμε τώρα...apache είναι μόνο ένας...


Όταν κάνες σχολή
Και βγάλεις απατσακια και αυτά γίνουν με την σειρα τους πρωταθλητές τα ξανά λέμε
 

apache

Μαθουσάλας member
Δημοσιεύσεις
24.153
Ηλικία
60
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA
KOVE MAVERICK 500 X
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Όταν κάνες σχολή
Και βγάλεις απατσακια και αυτά γίνουν με την σειρα τους πρωταθλητές τα ξανά λέμε
Ρε Μήτσο δεν μπορεί πια, δεν το βλέπεις;
 
Top Bottom